Introductie voor nieuwe leden

Ben je nieuw bij onze club? Dan wil je natuurlijk snel gaan tennissen! Hier lees je in het kort de belangrijkste dingen die je moet weten.  

Ledenpas
Ieder lid van de vereniging krijgt een ledenpas. Deze pas heb je nodig om het clubgebouw te openen. Op de pas staat ook je bondsnummer van de KNLTB. Met dat nummer kun je account aanmaken op de KNLTB website en gebruik maken van de KNLTB ClubApp. Zo kun je tennisbanen reserveren en meedoen met toernooien of competitie. Je ontvangt je ledenpas nadat je inschrijving door de ledenadministratie goedgekeurd is.  

Baan reserveren
De club heeft de beschikking over 7 banen. Baan 2 t/m 7 hebben verlichting, baan 1 niet. Wil je een baan reserveren? Dat kan op 2 manieren. Via deze website, of via de KNLTB ClubApp. Je kunt zelf de dag en tijd selecteren en vervolgens zie welke banen er beschikbaar zijn. Iedere reservering geldt voor 1 uur. Bij de reservering selecteer je de clubgenoot met wie je gaat tennissen of je voegt een introducee toe. De kosten voor een introducee zijn € 5.Mocht jouw reservering niet doorgaan, annuleer deze dan. Zo is de baan weer vrij voor andere spelers.  

Clubhuis
Meestal ben je niet alleen op het tennispark, maar het kan wel eens voorkomen. Dan is de deur van het clubhuis te openen met je ledenpas. Zorg ervoor dat de deur na het openen weer goed in het slot valt. De deur naar het terras kun je vervolgens open draaien (en weer op slot bij vertrek als er verder niemand is). Bij evenementen is het clubhuis een gezellige plek om clubgenoten te ontmoeten en natuurlijk om wat te drinken.Het clubhuis beschikt over toiletten en een kleedruimte.   

Na het spelen
Na het spelen vragen we je om de baan schoon te vegen met het sleepnet. Zo starten andere spelers weer op een mooie baan. Je schoenen kun je afvegen aan de borstels, daarmee voorkomen we veel zand in het clubhuis.  

Bardienst
Als lid van de club vragen we je om driemaal per jaar een bardienst te draaien óf om je op een andere manier in te zetten voor de club. Bardienst houdt in dat je een middag of avond achter de bar helpt met het uitgeven van de drankjes en andere barwerkzaamheden. Als je liever meehelpt in een andere commissie, zoals in het groenonderhoud, het baanonderhoud of de toernooicommissie, dan kan dat ook. De e-mailadressen van de commissies vind je op deze website.  

Nieuwe mensen leren kennen
Tennis is een uitstekende sport om nieuwe mensen te leren kennen als je dat wilt. Allereerst kun je je jezelf opgeven voor training in een groepje. Je wordt dan beter in de sport en leert gelijk tennismaatjes van je eigen niveau kennen! Verder raden wij je aan om mee te doen met onze activiteit

HEDA.
Je kunt je zowel individueel als met een partner opgeven. Zie voor meer informatie over de HEDA elders op deze site. 

Meer weten? Op onze website vind je meer informatie over onze vereniging en activiteiten. Mocht je daarna nog vragen hebben, mail dan naar: [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 183 621 560

Address

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem