HypotheekWeter Open 2018

11 juli 2018


Van 25 augustus t/m 2 september vindt weer De HypotheekWeter Open plaats. Hét open toernooi voor de categorieën 8 t/m 3 in enkel, dubbel en mix van Gorinchem. 

Het toernooi heeft natuurlijk een competitief tintje. Wij verwachten weer veel spelers uit de regio, maar toch zeker sportieve Overwaarders. Iedereen kan zich vanaf nu voor dit toernooi inschrijven en zich meten met spelers uit hun klasse. Uiteraard hopen wij dat de spelers van onze vereniging ver komen en andere leden hen komen supporten! Net als vorige jaren, zijn er weer culinaire prijzen van ’t Oude Stadthuys, zodat de winst gevierd kan worden tijdens een gezellige lunch of diner.

Naast het competitieve element, bieden we dit jaar een gevarieerd programma in een Belgisch thema.
Doe dus mee en schrijf je snel in via www.toernooi.nl.

Lukt het niet om mee te doen dit jaar of wil je ontspannen kennismaken met tennis, kom dan gezellig een kijkje nemen tijdens een van de speeldagen! Het terras en ons gezellige clubhuis is alle dagen en avonden geopend.

De toernooicommissie
Vlnr Egbert van der Giessen, Maureen Stiphout, Ilse Snoek, Babette Fokkens, Renate Giesbers en Desiree Verhagen, Hubert Keller en Job Sluimer
 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0183-621 560

Address

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem
Nederland