Uitnodiging HEDA

27 februari 2023


Op dinsdag 11 april a.s. gaan we weer van start met de HEDA-avonden. Tot en met 20 juni 2023 hopen we elke dinsdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur te gaan tennissen, m.u.v. 2 mei (vakantie). Uiteraard hopen we weer op veel aanmeldingen!

We willen deze editie tijdens 2 avonden een nuance aanbrengen om de HEDA nog leuker te maken. De 3de avond gaan we husselen en op de 6e speelt iedereen met een handicap (die we nog gaan verzinnen). De laatste avond is er natuurlijk weer een speciale slotavond.

Doe je ook dit voorjaar (weer) mee? Je kunt je zowel alleen als met een partner aanmelden tot en met 31 maart a.s. via de link https://tinyurl.com/heda2023voorjaar

Let op, je kunt slechts 1 tijdstip als verhinderd opgeven. Anders wordt het helaas bijna onmogelijk om een schema te maken.

Wil je zo vriendelijk zijn bij het aanmelden te vermelden:

1) Je naam, e-mailadres en telefoonnummer;
2) Eventuele speelpartner;
3) Minimaal 2 tijdstippen waarop je kunt spelen (je wedstrijden beginnen willekeurig om 19:00, 20:00 of 21:00 uur);
4) Speelsterkte (gevorderd, gemiddeld, beginner);
5) Mocht je eerder met de HEDA hebben meegedaan en je hebt bij het tennissen te weinig/te veel sterke tegenstanders getroffen dan kun je hierover ook iets opmerken.

Deelnemen kost € 8. Dit kan tzt betaald worden via een nog te versturen betaalverzoek.

In het begin van de week van 3 april krijg je het speelschema. We zullen dan ook weer de HEDA appgroep gebruiken. Een link hiervoor zal met het speelschema worden meegestuurd. Dit kan handig zijn voor het vinden van een reservespeler of mogelijke afgelastingen in verband met het weer. We zullen belangrijke mededelingen ook mailen uiteraard.

Heb jij ook weer zin in tennissen op een mooie voorjaarsavond? Laat het ons weten!

Met een vaste partner speel je de geplande dinsdagavonden 1 uur (tussen 19-22u) een (mix) dubbel waarbij er zoveel mogelijk wordt ingedeeld op speelsterkte. Elke avond verzorgen we hapjes voor de spelers. Voor aanvang van de HEDA sturen we je een speelschema met hoe laat je op iedere avond speelt en wie je tegenstanders van die avond zijn. Als je een keer bent verhinderd dien je zelf een invaller te vinden. Via de deelnemers- en reservelijst of met behulp van de HEDA appgroep kan je vervanging zoeken. Als diegene maar lid van Overwaard is. Als dit echt niet lukt altijd je tegenstanders persoonlijk inlichten. Je kunt je overigens ook inschrijven als reservespeler van de HEDA.

Vriendelijke sportgroet, De HEDA-commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 183 621 560

Address

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem

KVK-nummer

40321078