Jeugdtennis

Tennis is een superleuke sport! Je kan met 5 jaar al beginnen. Naast de tennisles van Bas Tennis Academy (Bas-ta) kan je meedoen aan de activiteiten op de club zoals de clubtraining, toernooitjes en de competitie. Maar je kan ook gewoon een balletje slaan op het moment dat het je zelf uitkomt. Het grote voordeel is dat je lekker het hele jaar buiten kan tennissen, er is geen winterstop.  

Tennis voor de jeugd is ingedeeld in 4 kleurcategorieën, zodat je tennist op een manier die bij je leeftijd past. Bij elke kleur horen speciale ballen, rackets op maat, andere spelregels en een aangepast tennisveld. Voor meer info, kijk op www.tenniskids.nl 

 

Maak Kennis Met Tennis 

Via Bas-ta kan je deelnemen aan de Maak Kennis Met Tennis lessen (6x). In deze lessen maak je kennis met deze leuke sport en kan je kijken of het wat voor je is. Je krijgt er van Bas-ta een eigen tennisracket bij. Tijdens de periode van de MKMT lessen besluit je of je doorgaat met tennissen. Als je doorgaat, word je ook verplicht lid van de tennisvereniging Overwaard, zodat je mee kan gaan doen aan de activiteiten, toernooien en de competitie. De jeugd lest op een doordeweekse dag in kleine groepjes. Je kan je voorkeur voor een dag daarbij zelf aangeven. De competitie is op zondagochtend (14x per jaar). Je kan ook vrij tennissen wanneer je wil. Verder hebben we leuke events en toernooitjes.  

Hoe schrijf ik me in? 

Via de website van Bas-ta schrijf je je in voor de aanbieding van Maak Kennis Met Tennis. Je kan dan aangeven wanneer je kunt qua dagen/tijden en vervolgens word je ingedeeld in een groepje.  

Wat kost het? 

De 6 MKMT lessen kosten voor de jeugd € 80 (t/m 12 jaar) of € 90 (13-17 jaar), inclusief racket. Je betaalt het bedrag in 2 termijnen aan Bas-ta. Daarna kosten de lessen € 38 per maand. Het bedrag bestaat alleen uit de kosten van de tennisles van Bas-ta, dus niet uit het lidmaatschap van Overwaard. Dat lidmaatschap kost t/m 12 jaar € 65 per jaar en vanaf 13 jaar € 110 per jaar.  

Vragen? 

Vragen kan je stellen via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43909982

Adres

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem

KVK-nummer

40321078