Activiteiten

Op deze pagina vind je de activiteiten die op onze club plaatsvinden. 

HEDA | Tennissen met clubgenoten

Zin om te tennissen met clubgenoten in een ongedwongen sfeer? Geef je dan op voor onze activiteit  HEDA (HerenDames)! Je verbetert je niveau en het is gezellig! Ook heel geschikt om als (nieuw) lid andere mensen te leren kennen. Deze activiteit is bedoeld voor alle 18+ leden en vooral leuk voor de niveau’s 9 t/m 6.

Wat houdt het precies in?
Ieder voor- en najaar spelen we op 10 achtereenvolgende dinsdagen tussen 19.00 uur en 22.00 een potje tennis met clubgenoten. Je speelt één uurvolgens het speelrooster dat je vooraf krijgt toegestuurd. En na afloop drinken we gezellig wat. Je kunt je individueel opgeven of samen met een partner. Het maakt niet uit of je met een mix of dubbel inschrijft. Je kunt ook een voorkeurstijd opgeven. Let op: je geeft je op voor een reeks van 10 dinsdagavonden achterelkaar. Kun je niet alle avonden? Regel dan zelf een vervanger of geef je op als reserve. De kosten zijn slechts een paar euro per reeks.

Enthousiast geworden en aanmelden?
Of toch nog iets meer weten? Mail dan naar: [email protected]

Woensdagochtend Damestennis voor jong en oud

Iedere woensdagochtend is er recreatief damestennis. Het start om 9.30 uur en dan worden de ledenpasjes gehusseld en kan er gedubbeld worden. We spelen 2 potjes van 50 minuten na elkaar. Kun je een keer niet, of wil je maar 1 potje spelen? Helemaal prima. De woensdagochtend damestennis wordt informeeld geregeld, dus kom gewoon langs als je mee wilt doen! Ook nieuwe leden zijn van harte welkom!

Open Toernooi

Ieder jaar organiseren wij ons eigen Gorinchemse Open tennistoernooi. Dit toernooi vindt altijd eind augustus / begin september plaats. Inschrijven voor dit gezellige toernooi kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43909982

Adres

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem

KVK-nummer

40321078