Activiteiten

Op onze clubapp en agenda vind je de activiteiten die op onze club plaatsvinden. Zo organiseren we in de zomer een Open toernooi. Kun je in de winter meedoen met een wintercompetitie en vinden er regelmatig gezelligheidstoernooitjes plaats. Ook is het mogelijk om in het voorjaar en najaar mee te doen met de HeDa; een mix van heren, dames en mixdubbels die wekelijks tegen elkaar spelen op de dinsdagavond. Wil je meer weten over onze activiteiten? Mail gerust met [email protected] 

 

HEDA | Tennissen met clubgenoten
Zin om te tennissen met clubgenoten in een ongedwongen sfeer? Geef je dan op voor onze activiteit Tennissen met Clubgenoten! Je verbetert je niveau en het is gezellig! Ook heel geschikt om als (nieuw) lid andere mensen te leren kennen. Deze activiteit is bedoeld vooralle 18+ leden en vooral leuk voor de niveau’s 9 t/m 6.

Wat houdt het precies in?
Ieder voor- en najaar spelen we op 10 achtereenvolgende dinsdagen tussen 19.00 uur en 22.00 een potje tennis met clubgenoten. Je speelt één uurvolgens het speelrooster dat je vooraf krijgt toegestuurd. En na afloop drinken we gezellig wat. Je kunt je individueel opgeven of samen met een partner. Hierbij kun je ook een voorkeurstijd opgeven. Let op: je geeft je op voor een reeks van 10 dinsdagavonden achterelkaar. Kun je niet alle avonden? Geef je dan op als reserve. De kosten zijn slechts een paar euro per reeks.

Enthousiast geworden en aanmelden?
Of toch nog iets meer weten? Mail dan naar: [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 183 621 560

Address

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem

KVK-nummer

40321078