Activiteiten

Op deze pagina vind je de activiteiten die op onze club plaatsvinden. 

Tossavonden

Gedurende het jaar vinden er verschillende tossavonden plaats. Door middel van racket trekken worden de partijen bepaald. Op deze manier speel je dus ook eens met iemand anders! Op deze avonden zijn leden, maar ook introducees welkom.

HEDA | Tennissen met clubgenoten

Zin om te tennissen met clubgenoten in een ongedwongen sfeer? Geef je dan op voor onze activiteit  HEDA (HerenDames)! Je verbetert je niveau en het is gezellig! Ook heel geschikt om als (nieuw) lid andere mensen te leren kennen. Deze activiteit is bedoeld voor alle 18+ leden en vooral leuk voor de niveau’s 9 t/m 6.

Wat houdt het precies in?
Ieder voor- en najaar spelen we op 10 achtereenvolgende dinsdagen tussen 19.00 uur en 22.00 een potje tennis met clubgenoten. Je speelt één uurvolgens het speelrooster dat je vooraf krijgt toegestuurd. En na afloop drinken we gezellig wat. Je kunt je individueel opgeven of samen met een partner. Het maakt niet uit of je met een mix of dubbel inschrijft. Je kunt ook een voorkeurstijd opgeven. Let op: je geeft je op voor een reeks van 10 dinsdagavonden achterelkaar. Kun je niet alle avonden? Regel dan zelf een vervanger of geef je op als reserve. De kosten zijn slechts een paar euro per reeks.

Enthousiast geworden en aanmelden?
Of toch nog iets meer weten? Mail dan naar: [email protected]

Woensdagochtend Damestennis voor jong en oud

Iedere woensdagochtend is er recreatief damestennis. Het start om 9.30 uur en dan worden de ledenpasjes gehusseld en kan er gedubbeld worden. We spelen 2 potjes van 50 minuten na elkaar. Kun je een keer niet, of wil je maar 1 potje spelen? Helemaal prima. De woensdagochtend damestennis wordt informeeld geregeld, dus kom gewoon langs als je mee wilt doen! Ook nieuwe leden zijn van harte welkom!

Clubkampioenschappen

In maart vinden de clubkampioenschappen plaats op onze vereniging. Alle leden kunnen meedoen, je doet mee op je eigen niveau en strijdt voor de titel: clubkampioen! Inschrijven kan via www.toernooi.nl Tijdens de clubkampioenschappen vinden er ook allerlei gezellige activiteiten plaats op de club. 

Open Toernooi

Ieder jaar organiseren wij ons eigen Gorinchemse Open tennistoernooi. Dit toernooi vindt altijd eind augustus / begin september plaats. Inschrijven voor dit gezellige toernooi kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/

Competitieafsluiting

De activiteitencommissie organiseert 2x per jaar een competitieafsluiting, als afsluiting van de voorjaarscompetitie en najaarscompetitie. Vaak zal dit op de laatste officiële competitiedag op zaterdag plaatsvinden. De kampioenen worden gehuldigd en we sluiten onder het genot van hapje en/of drankje de competitie gezellig met elkaar af. Alle leden en supporters zijn welkom (ook dus als je zelf geen competitie speelt).

Nieuwjaarsborrel

Aan het begin van het nieuwe jaar organiseert de activiteitencommissie een Nieuwjaarsborrel, zodat de leden van Overwaard (en hun aanhang) met elkaar kunnen proosten op het nieuwe jaar. Vaak zal de Nieuwjaarsborrel gecombineerd worden met een andere activiteit, bijvoorbeeld een toernooi of tossmiddag.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43909982

Adres

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem

KVK-nummer

40321078