Jeugdtennis

Tennis is een superleuke sport! Je kan met 5 jaar al beginnen. Naast de tennisles van Bas-ta kan je meedoen aan de activiteiten op de club zoals de clubtraining, toernooitjes en de competitie. Maar je kan ook gewoon een balletje slaan op het moment dat het je zelf uitkomt. Het grote voordeel is dat je lekker het hele jaar buiten kan tennissen, er is geen winterstop. 

4 kleuren
Tennis voor de jeugd is ingedeeld in 4 kleurcategorieën, zodat je tennist op een manier die bij je leeftijd past. Bij elke kleur horen speciale ballen, rackets op maat, andere spelregels en een aangepast tennisveld.

Voor meer info, kijk op www.tenniskids.nl  

Rood    = 5-10 jaar (plezier hebben op mini-veld)           
Oranje = 7-12 jaar (korte wedstrijdjes op ¾ baan)           
Groen  = 9-14 jaar (langere wedstrijdjes en gebruik van de hele baan)           
Geel = vanaf ca. 12 jaar (normale spelregels en ballen) 

Maak Kennis Met Tennis
Via tennisschool Bas-ta kan je deelnemen aan de Maak Kennis Met Tennis lessen (6x of 18x). In deze lessen maak je kennis met deze leuke sport en kan je kijken of het wat voor je is. Je krijgt er van Bas-ta een eigen tennisracket bij. Tijdens de periode van de MKMT lessen besluit je of je doorgaat met tennissen. Als je doorgaat, word je ook verplicht lid van de tennisvereniging Overwaard, zodat je mee kan gaan doen aan de activiteiten, toernooien en de competitie. De jeugd t/m 14 jaar lest meestal op maandag of vrijdag. De oudere jeugd lest ook op andere dagen, je kan je voorkeur daarbij zelf aangeven. De competitie is op zondagochtend (14x per jaar). Verder is er elke woensdag een aanvullende clubtraining, waarbij de jeugd t/m 14 jaar samen tennist. De oudere jeugd kan vrij tennissen wanneer ze willen.

Hoe schrijf ik me in?

Via de website van Bas-ta schrijf je je in voor de aanbieding van Maak Kennis Met Tennis. Je kan dan aangeven wanneer je kunt qua dagen/tijden en vervolgens word je ingedeeld in een groepje.

Wat kost het?
De 18x MKMT lessen kosten voor de jeugd ca. € 35 per maand. Je kan ook eerst kiezen voor 6 lessen, maar dit is relatief wat duurder. Het bedrag bestaat alleen uit de kosten van de tennisles van Bas-ta dus niet uit het lidmaatschap van Overwaard. 

Dat lidmaatschap kost t/m 12 jaar € 60 per jaar en vanaf 13 jaar
€100 per jaar.

Vragen?
Stuur even een mail naar:  [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0183-621 560

Address

Sportlaan 1
4205 HV Gorinchem
Nederland